Syksy saapuu uuden puheenjohtajan saattelemana

 

Syksyn laulukausi on aluillaan ja Porvoon Naislaulajat ottaa ilolla vastaan uusia, innokkaita laulajia. Tule rohkeasti mukaan! Kuoromme toimii Porvoon kansalaisopiston opintopiirinä ja voit tulla mukaan kuoroon ilmoittautumalla kansalaisopistoon. Voit kysyä liittymisetstä kuoroon tai saada muuta lisätietoa osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kuorolle on tänä vuonna valittu uusi puheenjohtaja, Marja Nyyssönen-Askola. Toivotamme Marjalle iloa ja menestystä uuteen tehtäväänsä. Hänen edeltäjänsä, Elinan Toikkanen, luotsasi kuoroamme ansiokkaasti peräti 15 vuotta! Elina on kutsuttu kuoromme kunniapuheenjohtajaksi. (alla kuvassa Marja Nyyssönen-Askola (oik.) ja Elina Toikkanen)

Vallitseva koronatilanne keskeytti kevään harjoitukset ja pakotti perumaan keväälle suunnitellut esiintymiset. Paluu normaaliin ei vieläkään ole mahdollista, mutta kuoromme pyrkii sopeutumaan tilanteeseen ja käynnistää syyskauden toimintaa turvallisuus ja saamamme ohjeistus huomioon ottaen.